Airco’s om te koelen én verwarmen
Bezoek onze Facebook pagina

Airco’s om te koelen én verwarmen

Een airco biedt u het hele jaar door een groot comfort, hoe warm of koud het buiten ook is. Welke producten raden wij aan?

Daikin Bluevolution

Met het nieuwe koelmiddel R32, verhoogt Daikin het energierendement tot A+++.  Daikin Bluevolution is een geavanceerde, intelligente oplossing met een optimaal energierendement. Deze technologie houdt uw kamertemperatuur constant door een combinatie van verticale en horizontale lamellenbewegingen. Als u een ruimte verlaat, zet het systeem zich automatisch in besparingsmodus dankzij de intelligente 2-zone-bewegingssensor. De airco is bovendien eenvoudig te bedienen via een smartphone-app.

Daikin FTXM-M

Dit fluisterstil wandmodel garandeert een perfecte luchtkwaliteit en temperatuur dankzij een verticale en horizontale luchtstroom. De Daikin FTXM-M is uitgerust met de allernieuwste technologieën die een energierendement tot A+++ verzekeren. De Flash Streamer-technologie en intelligente luchtverdeling breken daarnaast ook geurtjes af en vernietigen virussen zodat de lucht in uw woning zo zuiver mogelijk blijft.

Onze merken

Daikin

...andere merken mogelijk


Onze diensten

Installatie

Herstelling

Service & onderhoud

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×