Onze diensten
Bezoek onze Facebook pagina

Onze diensten

Bent u een woning aan het renoveren of bezig met een nieuwbouwproject, dan denkt u uiteraard aan energiezuinige oplossingen. Veelzijdige warmte- en koelsystemen spelen daarin een cruciale rol. Maar welke toepassing past nu het best bij u? Vaerewyck analyseert samen met u en kijkt wat de mogelijkheden zijn voor uw specifieke situatie. Want ook in een woning op leeftijd is er plaats voor nieuwe technologie├źn.

Installatie

Transparantie helpt u het meest vooruit. En ons ook. U kan dan ook rekenen op een passende offerte. Nadien toetsen we samen af welke oplossing uw woning verdient. Het maximale vermogen, de meest gunstige positie en esthetische voorkeuren zijn belangrijke gegevens om bij stil te staan. Want hoewel je bijna elke toepassing kan integreren, is niet elk toestel even geschikt in elk gebouw. Jarenlange expertise laat ons toe u deskundig te adviseren. Al hebt u natuurlijk altijd het laatste woord. De installatie daarna is voor ons nog maar een koud kunstje.

Herstelling

Hebt u problemen met uw toestel, dan haast Vaerewyck zich tot bij u. Hebben wij het toestel zelf geplaatst, dan betekent dat een gegarandeerde service na verkoop. Hebt u al een bestaande installatie, dan kijken wij die even graag na. Opnieuw krijgt u eerst een offerte. Pas na uw goedkeuring gaan wij aan de slag.

Service & onderhoud

Vaerewyck draagt dienstverlening na verkoop hoog in het vaandel. Sowieso hebt u 3 jaar garantie op uw toestel. Ook daarna kan u bij ons terecht voor herstellingen en onderhoud. Of rinkel gewoon even, dan antwoorden we graag op al uw vragen. Als bedrijf hebt u bovendien de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten dat een snelle afhandeling regelt bij problemen of onvoorziene omstandigheden.

Onze merken

Daikin

...andere merken mogelijk


Onze diensten

Installatie

Herstelling

Service & onderhoud

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×