Airco’s om te koelen én verwarmen
Bezoek onze Facebook pagina

Airco’s om te koelen én verwarmen

Een airco biedt u het hele jaar door een groot comfort, hoe warm of koud het buiten ook is. Wij bieden oplossingen voor verschillende commerciële toepassingen, van restaurants en winkels tot kantoren, hotels en banken.

Daikin Sky Air

Daikin Sky Air is een complete, energiezuinige oplossing voor kleine ruimtes in winkels, restaurants, banken en kantoren. Deze airco geeft u de volledige controle over uw verwarming, koeling, ventilatie en luchtgordijnen. Of u nu een veeleisende op maat gemaakte oplossingen nodig hebt of simpelweg koeling en verwarming, dit systeem komt altijd met een oplossing.

Daikin Rooftop

De Daikin Rooftop is een zuinige en doeltreffende airco voor middelgrote tot grote ruimtes. We plaatsen de unit ofwel op het dak ofwel op straatniveau. Het luchtvolume is afhankelijk van de grootte van uw gebouw. Een CO2-sensor volgt de luchtkwaliteit op en regelt het volume van de binnenkomende frisse lucht. Als de temperatuur buiten lager is dan die binnen kan de Daikin Rooftop bovendien de buitenlucht gebruiken als natuurlijke koelbron en krijgt u dus een nog zuiniger systeem.

Daikin VRV

Een flexibele airco met een variabel koelmiddeldebiet waarmee u verschillende zones individueel kan instellen. Dankzij zijn modulaire opbouw laat de VRV toe om elke kamer en verdieping afzonderlijk te besturen. Op die manier bespaart u energie. Dit systeem optimaliseert bovendien zijn rendement met uiterst zuinige buiten- en binnenunits, warmteterugwinning, inverter-technologie en slim energiebeheer.

Koelaggregaten en luchtbehandelingssystemen

De koelaggregaten, ventilo-convectoren en luchtbehandelingsunits van Daikin bieden heel wat opties voor het regelen van uw binnenklimaat. Ze regelen bijvoorbeeld niet alleen de temperatuur en luchtvochtigheid, maar verwijderen ook onaangename geuren en zuiveren de lucht. Bepaalde koelaggregaten zijn voorzien van warmteterugwinning. Deze optie biedt nog meer commerciële en industriële mogelijkheden.

Onze merken

Daikin

...andere merken mogelijk


Onze diensten

Installatie

Herstelling

Service & onderhoud

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×